Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90

milf videos

Hudpleien som fikser både akne, pigmentflekker og er perfekt for anti-age.

Kjemisk peeling brukes for å fornye huden og reparere skader vi har i huden. Kjemisk peeling kan forbedre akne, rynker, linjer, misfarging, pigmentflekker, arr og solskade. Kjemisk peeling er syrer og de syrene som oftest brukes er Alpha-hydroxsyre (AHA) som er fruktsyrer. Fruktsyrer som brukes mye er sitronsyre og melkesyre. Beta-hydrox-syre er en salicylic syre, trichloroacetic syre (TCA) og Vitamin A syrer. Syrene har virkestoffer som har lavere pH verdi enn det som huden vår produserer selv. Derfor kan det kontrollere skaden vi lager i huden, og en uønsket hudtilstand.

Hudpleieserien Cliniccare

I serien Cliniccare har vi tre forskjellige kjemiske peels. Vi har Glow peel (pigmenteringer), Pure peel (akne/problem(uren hud) og vi har Refresh peel (anti-age/fukt) og alle disse peelene blandes ut med Peel blender. Fordelene med en kjemisk peel fra Cliniccare er at den er effektiv, har høy kvalitet, minimale bivirkninger og tar kort tid.

Cliniccare

Glow peel har en pH på 1,7

Den er mild og skånsom og hemmer melanin produksjon og er trygg og bruke. Denne passer perfekt om du har solskader, pigmenteringer, grov tekstur, fine linjer eller rynker, store porer, slapp og matt hudfarge eller har en aldrende hud. I denne peelingen finner vi glykolsyre som er den minste og mest effektive AHA syren fra sukkerrør. Denne peeler epidermis, fjerner døde hudceller og gir en ny frisk hud til hudoverflaten. Den inneholder også mandelsyre som er en AHA syre som beskytter mot betennelser ved å blokkere frie radikaler og heve antioksidant potensialet. Så har vi Kojic syre som er fra en sopp og organiske stoffer. Denne blir brukt til å redusere mørke områder som pigmentering. Den hemmer aktiviteten av tyrosinase som hindrer dannelsen av melanin. Til slutt er det arbutin som virker reversibelt å undertykke melanosomene tyrosinase sin aktivitet. Denne forbedrer og lysner huden ved pigmentering.

 

Pure peel har en pH på 2,4

Denne er skånsom, men passer en akne hud. Om du også har ikke-betent eller betent akne hud, komedoner, sorte/hvite prikker, rynker, linjer eller grov struktur, aldrende eller har store porer er denne perfekt. Denne inneholder salisylsyre som er anti-inflammatorisk og antiseptisk. Denne syren trenger inn og løsner opp talg og er derfor effektiv mot en akne hud. Denne fungerer også om du har sensitiv hud, siden den er anti-inflammatorisk. Det er også melkesyre i som er en AHA syre, denne er vannbindende og stimulerer kollagen og elastin produksjonen vår. Til slutt har vi glycolsyre som peeler og stimulerer veksten av ny hud og reduserer oljeproduksjonen i huden.

 

Refresh peel har en pH på 1,55

Denne virker styrkende og stimulerer kollagen og elastin produksjon samtidig som den er skånsom. Denne passer en aldrende, solskadet hud som har blott slapp og matt og har store porer.  Denne har fytinsyre som beskytter mot betennelser ved å blokkere frie radikaler og antioksidanters potensial. Den er i stand til å beskytte DNA mot frie radikaler og bidrar til DNA reparasjon. Denne inneholder også glykolsyre og kojic syre.

Peel blender har pH på 5,5

Peel blender er et spesielt produkt som blandes for å tilpasse peelingen slik at den kan passe alle hudtyper og problemer. Denne skreddersyr pH-verdien til spesifikke behov.  I peel blender har vi hyaluronsyre (LMWHA) som er naturlig i huden, og binder fukt. Så har vi Ethylhexylglycerin som er en topisk hudingrediens, denne brukes ofte til å gi en lindrende effekt. Til slutt har vi sodium hydoxide som brukes til å kontrollere pH-nivået.

 

Behandling

I en behandling vil først huden renses for å fjerne smuss, skitt og eventuelt make up. Deretter påfører man tonic og tørker lett over med et papir. Deretter påføres den valgte peelingen. Peelingen vil skånsomt løsne opp det ytterste hudlaget. En kjemisk peeling løsner bindingen mellom de døde hudcellene uten at vi fysisk jobber med den. En kjemisk peeling kan gi litt prikking eller lett kløe i huden. Noen kan føle det som et ubehag første gang, men dette er ikke farlig. Etter peeling nøytraliserer vi med en maske. Når huden er nøytralisert vil huden føles veldig glatt og frisk og alt av kløe/prikking er borte. Noen kan bli litt rød etter en peeling, men dette forsvinner raskt.

 

23år. Utdannet hud- og kroppsterapaut ved Beauty hudpleieskole og har studert ernæring og helse ved Høyskolen Kristiania

Leave a reply