Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90
AVANSERT TEKNOLOGI

OM BEHANDLINGEN

antiage-om-behandlingen

Eximia Radiolift for ansikt gir deg synlige reduserte rynker allerede etter første behandling. Radioliftsystemet skaper varme fra multipolare elektriske impulser på høy frekvens.

Ansiktsbehandlingen øker cellefornyelsen i huden og stimulerer produksjonen av hudens egne «byggeklosser»: elastin og kollagen.

Ved å velge 90 min behandling får man også ansiktsmaske med aktive stoffer som øker effekten ytterligere.

vektreduksjon-right

Book nå!

Velg behandling og klinikk fra skjemaet, og legg igjen telefonnummeret ditt. Vi kontakter deg med bekreftelse. Så enkelt er det!

RIMELIG BEHANDLINGER – ENKEL PRISING

PRISER

BEHANDLING – BEHANDLINGSTID – PRIS / KLIPP

ANSIKTSBEHANDLING – 45 MIN – 1195 KR / 1 KLIPP
ANSIKTSBEHANDLING – 90 MIN – 2390 KR / 2 KLIPP

BEHANDLING – PRIS – MED KLIPPEKORT:

5 KLIPP KR 4795,- (995,- PR KLIPP)
10 KLIPP KR 8950,- (895,- PR KLIPP)

DETTE SIER VÅRE KUNDER OM SK. NorGE

OMTALER

Prøvde ut eximia av ren nysgjerrighet og som motivasjon til trening igjen. Jeg kjøpte en pakke på 5 behandling, der man kan se stor forskjell fra første til siste. Er kjempefornøyd med resultatet mitt

Ann Elisabeth Mugge, 23 år

Likte veldig godt behandlingen med tanke på synlig resultat etter bare en behandling. Magen ble mere markert, anbefales på det sterkeste.

Alex Mozes, 30 år

Lymfedrenasje endret hverdagen min! Jeg har i alle år elsket å danse og være aktiv, men det siste året så kjente jeg at jeg ble tyngre i beina og fikk vondt når jeg gikk. Da jeg fikk høre om SK sin lymfedrenasje bestemte jeg meg for å prøve det ut. Imens jeg lå der på sengen for å teste ut drenasje og squatting – allerede da kjente jeg forskjellen. Når jeg gikk ut av døra på klinikken så kjente jeg både rumpa var fastere og at beina mine var så utrolig lette!

Michelle Bye, 20 år

Med artrose i knærne lærer man seg til å porsjonere belastninger. Så prøvde jeg Eximia lymfedrenasje en gang i uka. Det anbefales! Nå kan jeg stole på at beina mine holder hele uka, selv med traving på asfalt i timevis. Lymfedrenasje kommer jeg aldri til å gi opp!

Anita, 59 år