Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90

milf videos

Den dramatiske livsstilsendringen til Kaja Traavik Østvang opplevde hun allerede etter fire-fem behandlinger med Eximia-maskinen. Fettforbrenningen økte drastisk og hun oppnådde varig, stabil nedgang i vekten.


Det er mange årsaker til at vektnedgang kan være vanskelig, og alle har sitt eget utgangspunkt. SK Norge tilbyr behandlinger som tilpasses individuelle behov, helt fritt for kirurgiske inngrep, og bygget på mange år med medisinsk forskning.

Gikk ned over 50 kilo med Eximia-maskinen
Kaja Traavik Østvang var fornøyd med kroppen sin og så ikke det store behovet for å gjøre endringer, men i dag er hun glad for at hun fikk muligheten til å gå ned nesten 60 kilo og leve et mye lettere liv! Nå forteller hun sin historie.

− Jeg er opprinnelig adoptert fra Korea og har hatt en familie rundt meg hele tiden som er veldig sunn. Min søster er yogainstruktør og min bror har en master i kinesiske urter. Begge er veganere og i det hele tatt er hele min familie veldig økologiske, forteller Kaja.

− Jeg var den lubne jenta i familien, men jeg var fornøyd med meg selv og hadde ingen problemer med at jeg var overvektig. Jeg var aktiv og energisk, og de få gangene jeg i voksen alder prøvde å gå ned i vekt skjedde det ikke noe, så jeg slo meg til ro med at dette er meg, sånn er jeg, forteller Kaja.

Vendepunktet
Det var Kajas søster som satte i gang endringsprosessene og motivasjonen som ledet Kaja inn på et helt nytt spor i livet. Søsteren ba Kaja om å prøve Eximia-maskinen i mai 2017.

− Først ville jeg ikke og sa nei, men så ble jeg til slutt med, og lovet henne ågjennomføre ti behandlinger. Allerede etter første gangen merket jeg at det skjedde noe med kroppen. Jeg spiste et ganske usunt måltid etter behandlingen og det resulterte i at jeg måtte legge meg til å sove i bilen. Så jeg fulgte min søsters råd og drakk mer vann og spiste sunt. Etter 4-5 behandlinger var jeg gått ned 10 centimeter i midjemål og buksene passet ikke lenger! Etter 2-3 mnd. var jeg gått ned 20 kilo. Jeg lurte på om jeg kunne være syk og gikk til legen for å ta prøver, men kroppen min var i bedre form enn før og hadde langt bedre kolesterolverdier, forteller Kaja.

Kaja Traavik Østvang har aldri vært så slank som hun er i dag, og vekten er stabil. Behandlingen satte i gang forbrenningen som aldri før. Kaja kan fremdeles spise litt usunt uten å gå opp igjen i vekt; alt tyder på at kroppen har gjennomgått en varig endring.

I dag er Kaja utdannet i metoden og hjelper andre med å gjennomføre varige livsstilsendringer og gå ned i vekt. Hun brenner for å hjelpe mennesker med et sunnere

liv og er en del av et team med gode veiledere som følger kundene trygt gjennom hvert steg i prosessen.

Teknologien til SK Norge er dokumentert gjennom 20 år og bygger på godkjent medisinsk forskning. Eximia-maskinen har fått medisinsk godkjenning klasse 1. Studiene er anerkjente, uavhengige internasjonale studier og er publisert i PubMed.


SK Norge er en klinikk som gjennom veiledning, analyse og behandling med ny teknologi kan hjelpe mennesker med å gå ned i vekt på en trygg måte uten inngrep. Vi har klinikk flere steder i landet og har som mål å starte 50 klinikker innen 2020.

Leave a reply