Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90

milf videos

Kostholdsveiledning over nett

SK-Norge tilbyr nå kostholdsveiledning over Skype. Det betyr at du kan få hjelp til å styrke din helse hjemme fra din egen stue.  
Hva slags kosthold bør du ha for å holde deg frisk eller gå ned i vekt? Det finnes ikke ett kosthold som passer for alle, og gjennom tilpasset veiledning finner vi sammen ut hva som er den beste strategien for nettopp deg!
Ernæringsterapi tar utgangspunkt i at ubalanser,  stress, feil kosthold, mangel på næringsstoffer, ugunstig miljø eller en belastende livsstil kan være årsaken til sykdom. Ved å gjøre endringer, kan man rette opp ubalanser og sette kroppen i stand til å reversere sykdomsprosessene ved mange kroniske sykdommer.»

«Styrk ditt immunforsvar og motstandskraft!

Med et sterkt immunforsvar er du bedre rustet mot sykdommer og infeksjoner. Det er mye du kan gjøre for å styrke kroppens motstandskraft, frisk luft, redusert stress og en god ernæringsstatus er viktige faktorer for god helse.

Om Hege Nordén

Hege er utdannet ved Tunsberg Medisinske Fagskole i Kostholdsveileder, Grunnmedisin, med fysiologi, anatomi og patologi og Ernæringsterapi.
Hun er også Board Certified Health Coach fra Institute of Integrative Nutrition i New York.
Grunnlaget for ernæringsterapi er at et riktig kosthold og en hensiktsmessig livsstil vil kunne være med på å forebygge sykdom, og bidra til en god fysisk og psykisk helse gjennom hele livet.
Hege har en helhetlig tilnærming til helse og legger vekt på at et godt immunforsvar og en sterk kropp er den første forsvarslinje for god helse.

Hege Nordén

Prøv i dag!

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig for å avtale første time med veiledning. Veiledningen foregår på Skype.

Jeg har veldig mye vann i kroppen etter et veldig tøft svangerskap. Leggene og beina var helt sprengte og forferdelig tunge før jeg begynte med lymfedrenasje. Alt av bevegelse, aktivitet og trening var veldig smertefullt og ikke minst enormt tungt. 

Allerede etter få behandlinger føltes beina mye lettere og smertene var kraftig redusert. Hverdagen og de hverdagslige tingene er ikke lenger vanskelig å utføre. Uten den tunge følelsen og store smerter så klarer jeg også mye bedre å holde meg i aktivitet og treningsøktene går lettere. 

Kristina Erdmann Tranum

Jeg har lenge slitt med artrose i fingre, tær og nakke. Jeg har vært hos osteopat, akupunktur, kiropraktor, fysioterapeut og forskjellig type massasjer.
Etter en betennelse i nakken som hadde vart i 9 måneder bestemte jeg meg for å prøve lymfedrenasje hos SK. Allerede noen timer etter første behandling. Den intense smerten roet seg, og nakken ble mykere. Min faste massør merket også forskjell på muskulaturen i nakken og skuldre.
Jeg går nå til SK regelmessig og klarer å jobbe sammenhengene en hel dag, noe jeg ikke har klart på lang tid. Våkner også sjeldnere om natten av smerter og har mer overskudd!

Vigdis Tveit

Jeg ble diagnostisert med lavt stoffskifte, et år etter fikk de første plagene mine. En av de større plagene var muskelkrampene jeg fikk i bein og armer, disse ble antatt av min lege å være «psykiske». Det var ikke før jeg tok ut halve kjertelen min og fant ut jeg hadde hashimotos, dette ble betraktet som en reell plage. Jeg ble introdusert til SK klinikken av min mor, fordi hun sa dette kunne hjelpe å få slagstoffene mine ut av kroppen. Allerede etter første gang merket jeg stor forskjell, fra å ha muskelkramper ihvertfall 3/4 ganger om dagen til ingen på en god stund. Lymfedrenasje hjelper også med å kvitte meg med vannmengden som samler seg spesielt i ansiktet mitt.

 

Celine Solbjørg