Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90
AVANSERT TEKNOLOGI

OM BEHANDLINGEN

SK_Norge-3 liten

Eximia sin patenterte vakuumbehandling har både lymfedrenasje og dyp bindevevsmassasje. Disse nye formene for behandling har på kort tid blitt svært populære over hele verden, og det er ikke uten grunn.

Behandlingen bidrar blant annet til å øke blodsirkulasjonen, fjerne vannansamlinger, skille ut avfallsstoffer (detox), fjerne cellulitter, styrke immunforsvaret og løse opp forkalkninger, samt fjerne overflødig proteiner og fett.

Vakuumbehandling er den mest effektive formen for lymfedrenasje og bindevevsmassasje fordi vakuumet skaper ett undertrykk som stimulerer lymfesystemet. Siden Eximia benytter både positivt og negativt trykk vil behandlingen i tillegg oppleves som mer behagelig hos oss en med tilsvarende løsninger.

vektreduksjon-right
RIMELIG BEHANDLINGER – ENKEL PRISING

PRISER

BEHANDLING – BEHANDLINGSTID – PRIS / KLIPP

LYMFEDRENASJE – 45 MIN – 1295 KR / 1 KLIPP
LYMFEDRENASJE – 90 MIN – 2590 KR / 2 KLIPP

BEHANDLING – PRIS – MED KLIPPEKORT:

5 KLIPP KR 4495,- (995,- PR KLIPP – SPAR KR 1980)
10 KLIPP KR 7990,- (895,- PR KLIPP – SPAR KR 4960)

60% Rabatt på din første behandling

BESTILLE SELV ONLINE? KLIKK HER

Snakk med en behandler? Velg behandling og klinikk fra skjemaet, og legg igjen telefonnummeret ditt. Vi kontakter deg for i avtale et passende tidspunkt og svare på spørsmål du måtte ha.

DETTE SIER VÅRE KUNDER OM SK. NorGE

OMTALER

Lymfedrenasje endret hverdagen min! Jeg har i alle år elsket å danse og være aktiv, men det siste året så kjente jeg at jeg ble tyngre i beina og fikk vondt når jeg gikk. Da jeg fikk høre om SK sin lymfedrenasje bestemte jeg meg for å prøve det ut. Imens jeg lå der på sengen for å teste ut drenasje og squatting – allerede da kjente jeg forskjellen. Når jeg gikk ut av døra på klinikken så kjente jeg både rumpa var fastere og at beina mine var så utrolig lette!

Michelle Bye, 20 år

Med artrose i knærne lærer man seg til å porsjonere belastninger. Så prøvde jeg Eximia lymfedrenasje en gang i uka. Det anbefales! Nå kan jeg stole på at beina mine holder hele uka, selv med traving på asfalt i timevis. Lymfedrenasje kommer jeg aldri til å gi opp!

Anita, 59 år

Prøvde ut eximia av ren nysgjerrighet og som motivasjon til trening igjen. Jeg kjøpte en pakke på 5 behandling, der man kan se stor forskjell fra første til siste. Er kjempefornøyd med resultatet mitt

Ann Elisabeth Mugge, 23 år

Likte veldig godt behandlingen med tanke på synlig resultat etter bare en behandling. Magen ble mere markert, anbefales på det sterkeste.

Alex Mozes, 30 år