Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90

milf videos

Hva er microneedling?

Microneedling er en veldig effektiv behandlingsform. Denne teknikken har sett stor forbedring på hudens struktur. Microneedling er en elektrisk penn med engangsnåler og veldig høy hastighet. Denne penetrerer huden raskt og mikronålene justeres. Hudcellene våre reagerer på disse mikroskadene vi gir og stimuleres til å lage en ny hud og frigjøre forskjellige vekstfaktorer. Nålene vil lage små kanaler i huden og lage kontrollerte skader i huden og når disse skadene skjer vil huden få beskjed om å reparere. Dette gjør at kollagenproduksjonen øker og man får en fastere hud med mindre linjer. I disse kanalene vil virkestoffer penetrere rett ned i huden. Etter en behandling vil huden se betydelig forbedret i hudstrukturen og redusere linjer. Huden vil også se friskere ut og anke arr vil være redusert. Pigmentflekker blir også jevnere og blir borte etter flere behandlinger.

Det er bare stamcellene våre som kan gi signaler om å starte en cellefornyelse. Derfor kan en mikro nål penetrere ned for å gi signaler til vår stamcelle. Men desto flere gjennomtrenginger i huden øker det resultatet av en behandling. Microneedling er perfekt og kombinere med kjemisk peel. Ved eks. Akne eller linjer anbefales det opptil 4-6 microneedlinger for best resultat.

microneedling

Hvem bør ta microneedling?

Sliter du med akne, akne arr, pigmentflekker eller rynker/fine linjer? Har du grov hudstruktur eller har en slapp/matt hud? Har du arr eller strekkmerker på kroppen du ønsker å bli kvitt eller sliter du med hårtap? Kanskje fikk du solskader I sommer? Eller ønsker du bare å føle deg fresh og frisk I huden? Da passer det å ta en microneedling.

Hvordan utfører vi vår behandling I ansiktet?

Ved en behandling vil huden renses godt og desinfisere, og tørkes før vi startere med å microneedle. Etter rens vil vi starte å microneedle i panne. Vi deler ansiktet i to og tar en side først, deretter den andre. På huden vil du få et serum under mikronålen. Etter hele ansiktet er tatt vil man få påført en maske i ca. 15-20 minutter. Etter maske vil du få essens og solkrem. Etter en behandling kan man bli litt rød (lett erythem), men dette varer maks 1-2 døgn. Man kan også kjenne på tretthet om man ikke bruker hjemmeprodukter.

 

 

23år. Utdannet hud- og kroppsterapaut ved Beauty hudpleieskole og har studert ernæring og helse ved Høyskolen Kristiania

Leave a reply