Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90
AVANSERT TEKNOLOGI

OM BEHANDLINGEN

MICRONEEDLING-om-behandlingen

Den revolusjonerende behandlingen fungerer ved å gjøre mikroskopiske kanaler i hudens øverst hudlag, der man kan få inn de rette produktene uten å måtte gjøre større inngrep.

De knapt synlige kanalene utløser kroppens egne helbredelses- og reparasjonsprosesser, som leder til regenerering av huden.

Dette underbygges av tradisjonell kinesisk medisin som har drevet med slik form for behandling i tusenvis av år.

vektreduksjon-right
RIMELIG BEHANDLINGER – ENKEL PRISING

PRISER

BEHANDLING – BEHANDLINGSTID – PRIS / KLIPP

MICRONEEDLING – 60 MIN – 2390 KR / 2 KLIPP
ANSIKTSBEHANDLING – 45 MIN – 1195 KR / 1 KLIPP
ANSIKTSBEHANDLING M/MASKE – 90 MIN – 2390 KR / 2 KLIPP

BEHANDLING – PRIS – MED KLIPPEKORT:

5 KLIPP KR 4795,- (995,- PR KLIPP)
10 KLIPP KR 8950,- (895,- PR KLIPP)

DETTE SIER VÅRE KUNDER OM SK. NorGE

OMTALER

Lymfedrenasje endret hverdagen min! Jeg har i alle år elsket å danse og være aktiv, men det siste året så kjente jeg at jeg ble tyngre i beina og fikk vondt når jeg gikk. Da jeg fikk høre om SK sin lymfedrenasje bestemte jeg meg for å prøve det ut. Imens jeg lå der på sengen for å teste ut drenasje og squatting – allerede da kjente jeg forskjellen. Når jeg gikk ut av døra på klinikken så kjente jeg både rumpa var fastere og at beina mine var så utrolig lette!

Michelle Bye, 20 år

Med artrose i knærne lærer man seg til å porsjonere belastninger. Så prøvde jeg Eximia lymfedrenasje en gang i uka. Det anbefales! Nå kan jeg stole på at beina mine holder hele uka, selv med traving på asfalt i timevis. Lymfedrenasje kommer jeg aldri til å gi opp!

Anita, 59 år

Prøvde ut eximia av ren nysgjerrighet og som motivasjon til trening igjen. Jeg kjøpte en pakke på 5 behandling, der man kan se stor forskjell fra første til siste. Er kjempefornøyd med resultatet mitt

Ann Elisabeth Mugge, 23 år

Likte veldig godt behandlingen med tanke på synlig resultat etter bare en behandling. Magen ble mere markert, anbefales på det sterkeste.

Alex Mozes, 30 år

Hva vil du gjøre?

Trykk på knappen nedenfor for å booke din behandling med én gang! Vil du heller snakke med en behandler? Fyll ut skjemaet nedenfor.

Velg klinikk og finn et passende tidspunkt. Benytt kode SK60 for 60%rabatt på første time

Bli kontaktet av en behandler!

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.