Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90
AVANSERT TEKNOLOGI

OM BEHANDLINGEN

oppstramming-bilde

Eximia Radiolift gir deg synlige resultater allerede etter første behandling, på cellulitter, appelsinhud og løs hud. Radioliftsystemet skaper varme fra multipolare elektriske impulser på høy frekvens.

Behandlingen øker cellefornyelsen i huden og stimulerer produksjonen av hudens egne «byggeklosser»: elastin og kollagen. I denne behandlingen inngår også lymfedrenasje for økt effekt.

vektreduksjon-right
RIMELIG BEHANDLINGER – ENKEL PRISING

PRISER

BEHANDLING – BEHANDLINGSTID – PRIS / KLIPP

OPPSTRAMMING – 45 MIN – 1295 KR / 1 KLIPP
OPPSTRAMMING – 90 MIN – 2590 KR / 2 KLIPP

BEHANDLING – PRIS – MED KLIPPEKORT:

5 KLIPP 5495 KR (1099 PR KLIPP | SPAR KR 980)
10 KLIPP 9990 KR (999 PR KLIPP | SPAR KR 2960)

PRØVE UT? BENYTT RABATTKODE SK60 FOR 60% PÅ DITT FØRSTE KLIPP!

DETTE SIER VÅRE KUNDER OM SK. NorGE

OMTALER

Lymfedrenasje endret hverdagen min! Jeg har i alle år elsket å danse og være aktiv, men det siste året så kjente jeg at jeg ble tyngre i beina og fikk vondt når jeg gikk. Da jeg fikk høre om SK sin lymfedrenasje bestemte jeg meg for å prøve det ut. Imens jeg lå der på sengen for å teste ut drenasje og squatting – allerede da kjente jeg forskjellen. Når jeg gikk ut av døra på klinikken så kjente jeg både rumpa var fastere og at beina mine var så utrolig lette!

Michelle Bye, 20 år

Med artrose i knærne lærer man seg til å porsjonere belastninger. Så prøvde jeg Eximia lymfedrenasje en gang i uka. Det anbefales! Nå kan jeg stole på at beina mine holder hele uka, selv med traving på asfalt i timevis. Lymfedrenasje kommer jeg aldri til å gi opp!

Anita, 59 år

Prøvde ut eximia av ren nysgjerrighet og som motivasjon til trening igjen. Jeg kjøpte en pakke på 5 behandling, der man kan se stor forskjell fra første til siste. Er kjempefornøyd med resultatet mitt

Ann Elisabeth Mugge, 23 år

Likte veldig godt behandlingen med tanke på synlig resultat etter bare en behandling. Magen ble mere markert, anbefales på det sterkeste.

Alex Mozes, 30 år

Prøvetime med konsultasjon kun kr 495,-

BESTILLE prøvetime PÅ NETT? KLIKK HER

Vil du snakke med en veileder? Fyll ut skjema nedenfor så tar vi kontakt.