Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90

milf videos

Oppstramming med radiolift

Eximia Radiolift gir deg synlige resultater allerede etter første behandling, på cellulitter, appelsinhud og løs hud. Radioliftsystemet skaper varme fra multipolare elektriske impulser på høy frekvens.

Behandlingen øker cellefornyelsen i huden og stimulerer produksjonen av hudens egne «byggeklosser»: elastin og kollagen. I denne behandlingen inngår også lymfedrenasje for økt effekt.

Hva vil du gjøre?

Trykk på knappen nedenfor for å booke din behandling med én gang! Vil du heller snakke med en behandler? Fyll ut skjemaet nedenfor.

Velg klinikk og finn et passende tidspunkt. Prøvetime med konsultasjon kr 495,-

Bli kontaktet av en VEILEDER!

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Jeg har veldig mye vann i kroppen etter et veldig tøft svangerskap. Leggene og beina var helt sprengte og forferdelig tunge før jeg begynte med lymfedrenasje. Alt av bevegelse, aktivitet og trening var veldig smertefullt og ikke minst enormt tungt. 

Allerede etter få behandlinger føltes beina mye lettere og smertene var kraftig redusert. Hverdagen og de hverdagslige tingene er ikke lenger vanskelig å utføre. Uten den tunge følelsen og store smerter så klarer jeg også mye bedre å holde meg i aktivitet og treningsøktene går lettere. 

Kristina Erdmann Tranum

Jeg har lenge slitt med artrose i fingre, tær og nakke. Jeg har vært hos osteopat, akupunktur, kiropraktor, fysioterapeut og forskjellig type massasjer.
Etter en betennelse i nakken som hadde vart i 9 måneder bestemte jeg meg for å prøve lymfedrenasje hos SK. Allerede noen timer etter første behandling. Den intense smerten roet seg, og nakken ble mykere. Min faste massør merket også forskjell på muskulaturen i nakken og skuldre.
Jeg går nå til SK regelmessig og klarer å jobbe sammenhengene en hel dag, noe jeg ikke har klart på lang tid. Våkner også sjeldnere om natten av smerter og har mer overskudd!

Vigdis Tveit

Jeg ble diagnostisert med lavt stoffskifte, et år etter fikk de første plagene mine. En av de større plagene var muskelkrampene jeg fikk i bein og armer, disse ble antatt av min lege å være «psykiske». Det var ikke før jeg tok ut halve kjertelen min og fant ut jeg hadde hashimotos, dette ble betraktet som en reell plage. Jeg ble introdusert til SK klinikken av min mor, fordi hun sa dette kunne hjelpe å få slagstoffene mine ut av kroppen. Allerede etter første gang merket jeg stor forskjell, fra å ha muskelkramper ihvertfall 3/4 ganger om dagen til ingen på en god stund. Lymfedrenasje hjelper også med å kvitte meg med vannmengden som samler seg spesielt i ansiktet mitt.

 

Celine Solbjørg