Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90

Vanlige spørsmål

milf videos

Vanlige spørsmål

Vektreduksjon – Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Det er vanskelig å si hvor mange behandlinger du vil trenge da alle kropper er ulike. Det er også vanskelig å uttale seg om før man har sett deg, og vet hva vi har å jobbe med! De fleste kunder kommer først på en prøvetime, kjøper deretter et klippekort på fem eller ti behandlinger, og legger opp et behandlingsløp med behandleren. De aller fleste ser en forskjell allerede etter en behandling. Videre vet vi at de som har «gammelt» fett, altså hvite fettceller som har vært der en stund, trenger lenger tid og flere behandlinger for å få/se resultater enn de som har «nyere» ansamlinger. Vi ønsker å jobbe for forebyggende helse og varig endring. Etter én til tre behandlinger har man ofte en god indikasjon på hvor godt kroppen din tar behandling. De første 24-48 timene etter behandling er det ekstra viktig å tenke på energiinntak i forhold til energiforbruk. Trening, bevegelse og godt kosthold vil maksimere effekten av behandlingen.

Vi ønsker å lære kroppen å gi nye signaler til seg selv. Hvor raskt den lærer, og hvor ofte det vil lønne seg for din kropp, er individuelt. Vi anbefaler to til tre ganger i uken i en intensiv behandlingsperiode, men dette vil variere fra person til person.

Lymfedrenasje – Hvor mange behandlinger må jeg ta?

Dette avhenger av hvor mye væske du har i kroppen, og hvor raskt du klarer å skille ut den overflødige væsken. Vi anbefaler å ta en prøvetime hvor behandleren får sett deg, og jobbet med området du sliter mest med. (Som regel beina). Timen etter kan det lønne seg å sette opp en full kroppdrenasje. Har du mye væske bør neste time settes opp innen en uke. Deretter oppfølging med behandling én til to ganger i uken i 1-2 uker, før man ser hvor ofte man skal behandle på sikt. Du vil selv kunne avgjøre et behandlingsmønster som er riktig for din kropp. Vi har kunder som kommer fast en gang i uka så vel som kunder som kommer fast hver tiende dag eller hver 3. uke.

Man bør merke en endring i kroppen allerede etter første behandling, kroppen skal føles lettere. Det er veldig viktig å drikke mye vann etter behandling, fordi kroppen trenger dette for å skille ut den overflødige væsken og avfallsstoffene.

Oppstramming – Hvor mange behandlinger må jeg ta?

Uten å ha sett kroppen og huden din er det vanskelig å svare på dette. Vi anbefaler at man tar en prøvetime, og deretter kommer på behandling én gang i uken. Ved oppstramming er det ikke behov for et tett behandlingsløp, da huden selv må jobbe mellom hver behandling. Dersom man kombinerer oppstramming med vektreduksjon, vil man sette man opp et tettere behandlingsløp, men da hovedsakelig fordi vektnedgangen skal ta kortere tid.

Kan jeg jobbe / trene etterpå?

Du vil fint kunne arbeide samme dag eller dagen etter, det er uvanlig at man blir dårlig.  Etter første behandling, er det hvor mye avfallstoffer du har i kroppen som avgjør hvor sliten eller utmattet du blir. De fleste føler seg helt fine, om enn noe slappe utover kvelden. Noen får masse energi og noen ytterst få kan få lette influensasymptomer. Hvis du har en historie med sykdom og mye plager, så vil man anta at du har en del slag- og avfallsstoffer som skal ut.

Vi anbefaler på det sterkeste å trene moderat innen 24 – 48 timer etter endt behandling ved vektreduksjon for maksimal effekt av både trening og behandling. Husk å drikke masse vann!

Hva gjør egentlig maskinen – laserporasjon

Eximia Laserporasjon spalter fettet slik at det gjøres lett tilgjengelig og kroppen enkelt kan omdanne det til energi. Dette fungerer akkurat som stoffskiftet ditt, bare mye raskere. Da det er en kombinasjon av laser og elektroterapi, vil elektroterapien være med å hjelpe til å frigjøre slag og avfallstoffer, som vi da ved lymfedrenasje og dypere bindevevsmassasje hjelper kroppen med å rense ut. Det er viktig å drikke mye vann etter en behandling, samt tenke på energiforbruk vs energiinntak. Dette fordi du ønsker jo at kroppen i høyest mulig grad skal nytte seg av energien vi har frigitt kontra det du inntar.

Når man trener, gjør man akkurat samme jobb, men det vil gå saktere. Vi ser at fettet kroppen anser for å være et «reservelager», er ekstra vanskelig å jobbe med på egenhånd. Derfor opplever mange at det er vanskelig å bli kvitt det siste fettet, selv om de er sunne, trener og gjør alt «riktig».

Hvis man er overvektig, vil en del av fettcellene ha blitt omdannet til hvite fettceller, som det er ekstra vanskelig for kroppen å jobbe med. Maskinen hjelper med å skape oksygen, blodsirkulasjon og hjelper kroppen å forbrenne fettet riktig. En kombinasjon av laser, lymfedrenasje og dypere bindevevsmassasje, gir en helhetlig behandling som vil hjelpe deg å nå målene du har raskere.

NB! Laseren er FDA godkjent og brukes i USA av leger for hjelp mot leddsmerter. Vi har god erfaring fra kunder med smerter i kroppen. Behandlingen da er ofte kombinasjon med Radiolift, Laserporasjon og Endoradiomag (vakuum behandling).

Hva gjør maskinen – lymfedrenasje

Lymfedrenasje hjelper lymfesystemet i gang og øker blodsirkulasjonen i kroppen. Magnetene i vakuumkoppene er med på å føre avfallsstoffene opp til nærmeste lymfe. Noen av behandlingene våre består av en kombinasjon av manuell og maskinell drenering.

NB! Vi har gode erfaringer fra idrettsutøvere som opplever økt energi, mindre melkesyre og raskere restitusjon! Dette er fordi vakuumkoppene er lignende kinesisk medisin sin kopping-metode, som kinesere kaller «xi ji» – vasking av muskler og kommunikasjonen mellom nervesystem og muskler forbedres. Dette har som regel umiddelbar positiv effekt på smerte, stivhet og funksjon. Muskler og bindevev knas og strekkes i alle mulige retninger.

Vi bruker Eximia sin patenterne teknologi Endoradiomag-HR, som har mulighet til å gi den sterkeste og mest dyptgående behandlingen som stimulerer bindevevet indremagnetisk og består av fire faser. Effekten av behandlingen forsterkes av synergieffekten mellom en energiskapende en-polet radiofrekvens og de to-polete «rullene» i vakuum koppen.

OBS! Kunder med mye væsken (ødem) vil ofte oppleve behandlingen som noe ubehagelig, da huden er presset til maks. Dette vil bedre seg over flere behandlinger når kroppen har sluppet mer væske.

Kroppen vår i dag er forurenset av alle kjemikalier vi får i oss (mat, kosmetikk, forurensning ol.), og giftstoffer får lagret seg i lymfesystemet. Dette vil ofte hope seg opp, og skape en rekke ubalanser i kroppen. Generelt sett beveger mennesker seg for lite, de har mindre aktive jobber i dag enn tidligere. Lymfesystemet er kroppens eget dreneringssystem (detox). De som har aktive hverdager og mosjonerer, vil kvitte seg med en del av giftstoffene via urin og svette, mens andre med mindre aktiv hverdag vil ofte trenge hjelp til å få i gang sirkulasjonen med en lymfedrenasje.  

Noen har også bare nedsatt lymfesystemfunksjon, som gjør at de trenger ekstra hjelp.

Lymfesystemet består av lymfeårer, lymfevev og lymfevæske og ivaretar mange viktige funksjoner i hele kroppen:  

  • Vesentlig del av immunforsvaret
  • Regulerer væskebalansen  
  • Frakter de hvite blodlegemene (lymfosyttene) rundt om i kroppen
  • Utskilling av avfallsstoffer  

EXIMIA KONTRA ANDRE

Vanlig vakuummassasje/ lymfedrenasje/ kopping jobber med konstant negativt trykk. Vår maskin har både positivt og negativt trykk, og oppleves mer behagelig.

 

Hva gjør maskinen – oppstramming

Ved oppstramming av hud, samt jobbing av rynker, jobber vi med å «brenne» huden kontrollert på overflaten. Sammen med gode produkter jobber vi med epidermis (øverste hudlag) og huden vil stramme seg opp. Huden din strammer seg rett og slett opp (Se for deg å plast mot ild) . Behandlingen oppleves bare varmt og behagelig for kunden. Da huden er brent, vil kroppen naturlig sende vekstfaktorer som som elastin, kollagen og andre naturlige byggeklosser til området, for å reparere huden.

Vi har meget god effekt på overflødig hud, ødelagt hud etter graviditet, aldrende hud generelt på kropp samt rynker i ansikt.

Vi bruker Eximias patenterte Radiolift som er en flerpolet radiofrekvens. Den er blant de mest effektive teknologiene på markedet. Den produserer en svært høy og konsentrert mengde energi som gir gode resultater. Metoden er like effektiv ved behandling av cellulitter i alle faser – som ved behov for oppstramming, behandling av ansiktsrynker, manglende oksygenopptak og elasitet i huden.