Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90
AVANSERT TEKNOLOGI

OM BEHANDLINGEN

vektreduksjon-left

Eximia sin patenterte Laserporasjon aktiverer hvite, dysfunksjonelle fettceller, slik at de enkelt kan forbrennes ved at fettet omdannes til energi.

Ved å endre fettcellene uten å fjerne dem, eliminerer man risiko for at det kommer nye fettceller tilbake på uønskede og potensielt farlige steder, slik som er tilfelle med andre tilgjengelige fettreduserende behandlinger.

Med Laserporasjon kan du oppnå varig vektreduksjon på nøyaktig de områdene av kroppen du ønsker, uten skadelige inngrep.

vektreduksjon-right

Book nå!

Velg behandling og klinikk fra skjemaet, og legg igjen telefonnummeret ditt. Vi kontakter deg med bekreftelse. Så enkelt er det!

RIMELIG BEHANDLINGER – ENKEL PRISING

PRISER

BEHANDLING – BEHANDLINGSTID – PRIS / KLIPP

VEKTREDUKSJON – 45 MIN – 1195 KR / 1 KLIPP
VEKTREDUKSJON – 90 MIN – 2390 KR / 2 KLIPP

BEHANDLING – PRIS – MED KLIPPEKORT:

5 KLIPP KR 4795,- (995,- PR KLIPP)
10 KLIPP KR 8950,- (895,- PR KLIPP)

DETTE SIER VÅRE KUNDER OM SK. NorGE

OMTALER

Lymfedrenasje endret hverdagen min! Jeg har i alle år elsket å danse og være aktiv, men det siste året så kjente jeg at jeg ble tyngre i beina og fikk vondt når jeg gikk. Da jeg fikk høre om SK sin lymfedrenasje bestemte jeg meg for å prøve det ut. Imens jeg lå der på sengen for å teste ut drenasje og squatting – allerede da kjente jeg forskjellen. Når jeg gikk ut av døra på klinikken så kjente jeg både rumpa var fastere og at beina mine var så utrolig lette!

Michelle Bye, 20 år

Med artrose i knærne lærer man seg til å porsjonere belastninger. Så prøvde jeg Eximia lymfedrenasje en gang i uka. Det anbefales! Nå kan jeg stole på at beina mine holder hele uka, selv med traving på asfalt i timevis. Lymfedrenasje kommer jeg aldri til å gi opp!

Anita, 59 år

Prøvde ut eximia av ren nysgjerrighet og som motivasjon til trening igjen. Jeg kjøpte en pakke på 5 behandling, der man kan se stor forskjell fra første til siste. Er kjempefornøyd med resultatet mitt

Ann Elisabeth Mugge, 23 år

Likte veldig godt behandlingen med tanke på synlig resultat etter bare en behandling. Magen ble mere markert, anbefales på det sterkeste.

Alex Mozes, 30 år