Open hours: 8.00-18.00 Mon-Fri
Call Us Free 1 800 456 78 90

milf videos

Effektiv fettreduksjon med laser!

Fettreduksjon med lavfrekvent laser er en effektiv og ufarlig måte å gå ned i vekt på nøyaktig de områdene man selv ønsker. Laseren føres utenpå huden og aktiverer mitokondriene på området som behandles. Dette gjør det lettere for kroppen å omdanne det lite tilgjengelige underhudsfettet til energi, og således forbrenne det på en naturlig måte. Behandlingen gjør det med andre ord mulig for underhudsfettet å snike i “forbrenningskøen”. Effekten av behandlingen blir derfor forsterket om man er flink til å spise sunt og holde seg i aktivitet i etterkant.

Andre fettreduserende behandlinger baserer seg på å drepe eller fysisk fjerne fettcellene. Da en menneskekropp har et tilnærmet konstant antall fettceller, vil disse alltid komme tilbake. Problemet er at disse fettcellene kan komme tilbake hvor som helst, også på innvollene, der de øker sjansen betraktelig for en rekke alvorlige helseproblemer. Vår behandling letter selve forbrenningen; fettcellene blir med andre ord mindre. Det er en mer naturlig, varig og ufarlig måte å redusere fett på nøyaktig de områdene man ønsker.

De tre forskningstudiene på behandlingen konkluderer med følgende:
* Lavt nivå laser terapi kan redusere generelle omkretsmålinger
* LLLT oppnådde trygt og signifikant endring etter 4 uker med åtte behandlinger
* Ikke-inngripende lav-nivå laserterapi er tryg, smertefri og effektiv for å redusere fett

Hva vil du gjøre?

Trykk på knappen nedenfor for å booke din behandling med én gang! Vil du heller snakke med en behandler? Fyll ut skjemaet nedenfor.

Velg klinikk og finn et passende tidspunkt. Prøvetime med konsultasjon kr 495,-

Bli kontaktet av en VEILEDER!

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Jeg har veldig mye vann i kroppen etter et veldig tøft svangerskap. Leggene og beina var helt sprengte og forferdelig tunge før jeg begynte med lymfedrenasje. Alt av bevegelse, aktivitet og trening var veldig smertefullt og ikke minst enormt tungt. 

Allerede etter få behandlinger føltes beina mye lettere og smertene var kraftig redusert. Hverdagen og de hverdagslige tingene er ikke lenger vanskelig å utføre. Uten den tunge følelsen og store smerter så klarer jeg også mye bedre å holde meg i aktivitet og treningsøktene går lettere. 

Kristina Erdmann Tranum

Prøvde ut eximia av ren nysgjerrighet og som motivasjon til trening igjen. Jeg kjøpte en pakke på 5 behandling, der man kan se stor forskjell fra første til siste. Er kjempefornøyd med resultatet mitt

Ann Elisabeth Mugge, 23 år

Likte veldig godt behandlingen med tanke på synlig resultat etter bare en behandling. Magen ble mere markert, anbefales på det sterkeste.

Alex Mozes, 30 år